Recent content by TheRealNick

 1. TheRealNick

  Retro TOP10 retkih Nintendo 64 portova w/ Nick

  Dodaćemo obe konzole na TOP10 playlistu sigurno :) btw. što se N64 tiče lepo sam ovo predvideo na kraju klipa! Kome treba N64 Mini kad imamo Switch (skuplju) pretplatu i kontroler od 50$ hahha SAMO HIGH CLASS NINTENDO! Ja se iskreno radujem ovom :)
 2. TheRealNick

  PS5 Vreme je za PRAVE igre (Nabavka PS5 the chronicles)

  Ubacio si disk naopako jel da? :lol: Sent from my iPhone using Tapatalk
 3. TheRealNick

  PS5 Death Stranding Director’s Cut (2021) - EmuGlx Recenzija

  Dobar review @DieH@rd Koga interesuje i moje mišljenje, recenzija je up na IGN Adria https://adria.ign.com/death-stranding-directors-cut/34563/review/sta-novo-donosi-ps5-verzija-death-stranding-directors-cut-recenzija
 4. TheRealNick

  PS5 Death Stranding Director’s Cut – Šta je novo? w/ Nick

  Samo ako hoće da jure platinu. Sve ostalo novo može u sat dva da se vidi. Mada možda ima još stvari koje nismo otkrili? :D
 5. TheRealNick

  EmuGlx Tales of Arise (2021) - EmuGlx Recenzija

  Ja sam prethodna dva dela pokušavao da igram, delovala su mi jeftino i dosadno. @Vlaski Klerik kaže da poslednji ipak nije bio loš :D ...a ovaj je odličan, želim da skucam 100 sati u isti.
 6. TheRealNick

  News Ko se seća Neše Nenadovića ?

  I meni su naravno SEGA klinci prva asociacija na njega, kako ne bi bila. A neki ga znaju i kao glas Gokua u srpskoj sinhronizaciji originalnog Dragon Ball-a. Imao sam priliku i da ga upoznam negde u late 90s posle SEGAmanije na letu za CG, furao je naočare samo sa jednim staklom, sprdao se sa...
 7. TheRealNick

  Jel realno ovo? (AC mod) [MEDIA]

  Jel realno ovo? (AC mod)
 8. TheRealNick

  EmuGlx Tales of Arise (2021) - EmuGlx Recenzija

  Igra je prebacila sva očekivanja, mislim nisam ni očekivao ništa specijalno a ispade jako dobar JRPG, zatrpan sam drugim igrama trenutno ali vidim već da u ovome ostavljam 100 sati :)
 9. TheRealNick

  Serija Sony razvija ambicioznu TV seriju Twisted Metal

  Dobar je endžin u AllStarsu i igra deluje max utegnuto na PS5 samo me nije nešto držala, ali da je single player i da ima da se prelazi kao old school Twisted Metal bilo bi vrh.
 10. TheRealNick

  Trailer Novi Wipeout stiže na iOS i Android

  Pa tako nekako i zamišljam budućnost, telefon da prebaci sliku na TV bez kablova, 4k 60fps, kontroleri sa konzola već mogu wirelessly da se povežu i igraš igru... dok ne uleti neki poziv :lol:
 11. TheRealNick

  Trailer Finalni trejler za Kena: Bridge of Spirits

  Ne deluje kao jeftina igra, a autori ladno nemaju izdavača sami publishuju? Any idea why @DieH@rd
 12. TheRealNick

  HYPE Quantic Dream možda radi na Star Wars igri

  Njihov clean stil, posebno iz Detroita, samo tako ide uz Star Wars, moglo bi da se uklopi ok. Samo bez krinži sex scena ako je moguće! THERE IS NO SEX IN SPACE!
 13. TheRealNick

  Trailer Novi Wipeout stiže na iOS i Android

  Dobro telefoni su odavno sposobni da imaju dobru grafiku i fps, nije problem to već ove kontrole kad vidim skretanje sa naginjanjem telefona teskoba me neka uhvati.