PS5 Deep Forest staza izgleda odlično u Gran Turismo 7

PlayStation 5

EmuGlx News Bot

New member
Joined
Mar 19, 2021
Messages
392
Reaction score
594
Points
0
Gran-Turismo-7-raytracing.jpg


Deep Forest Raceway je popularna fiktivna trkačka staza koja je oduševila fanove Gran Turisma još od prve igre iz ovog serijala. Ona se pojavila u svakom centralnom izdanju ove franšize, ali je zajedno sa još nekoliko legendarnih GT staza preskočila poslednju igru Gran Turismo Sport koja i dan danas okuplja armiju fanova simulacionih vožnji na PlayStation 4 konzoli.

Nova verzija ove staze izgleda spekakularno, sa poboljšanim detaljima staze i okoline oko nje, detaljnim automobilima koji su preuzeti iz GTSport-a i dodatno ulepšani boljim rendering efektima. Pored poboljšnane vizuelne prezentacije, GT7 verzija ove staze ima i nekoliko promena samog toka vožnje, ponajviše nove jake krivine posle brzog pravca pred kraj kruga.

Gran Turismo 7 stiže u prodaju 4. marta na PS5 i PS4 konzolama, i sa sobom će pored ambicioznih online modova doneti i punokrvnu singleplayer kampanju koja će nas vratiti u stare Gran Turismo 2 dane kada nam je ova franšiza davala mogućnost da sakupljamo pare ne samo za nove automobile, već i širok spektar polovnjaka i neverovatan broj novih dodataka koji poboljšavaju trkačke sposobnosti naših vozila.The post Deep Forest staza izgleda odlično u Gran Turismo 7 appeared first on EmuGlx.

Pročitajte više na EmuGlx.org sajtu...
 

H.E.R.O.

Active member
Joined
Mar 21, 2021
Messages
156
Reaction score
104
Points
43
Location
Beograd
Ček GT7 ipak izlazi i za PS4 ? Ipak nisu izneverili fanove. Huge respect!
 

NikolaGLX

Administrator
Staff member
Joined
Mar 21, 2021
Messages
164
Reaction score
98
Points
28
Location
Backa Palanka
Mnogo je prodatih ps4 a mnogo ljudi jos uvek nema PS5,morali su da izbace ps4 verziju.
Verujem da ce biti iste igre samo sa brzim loadingom i 4k rezolucijom za PS5(mozda bude i 120hz podrska )
 

TheRealNick

nWo 4life
Staff member
Joined
Mar 17, 2021
Messages
1,402
Reaction score
628
Points
113
Location
Belgrade, Serbia
Website
www.emuglx.org
GT7 koristi endžin iz GT Sporta, tako da će se to skejlovati odlično. Očekujem solid 60fps na PS4 i PS4 Pro, dok će na PS5 igra imati veću rezoluciju, više detalja. Ray Tracing u replay i photo modu (nema ga u trkama, slično kao u FH5 samo nadam se bolje implementirano). Biće tu i podrška za Dual Sense i nadam se neke SSD magije u photo modu included.

120fps je Kaz potvrdio da neće biti na launchu ipak, iako je u ranijim intervjima pričao kako je to najvažnija stvar koju next-gen donosi za vožnje.

Valjda iz Sony-a ne žele mod koji će da skrnavi grafiku na launchu, verovatno će dodati posle.

Vožnje za PS5 tipa DIRT 5 i WRC 10 imaju 120fps mod i ništa im ne fali.