Trailer Ghostrunner 2 potvrđen!

Trailer

EmuGlx News Bot

New member
Joined
Mar 19, 2021
Messages
204
Reaction score
258
Points
0
ghostrunner-key-art-scaled-1.jpg


Jedna od najpodcenjenijih igara koju nam je 2020. godina podarila, distopijska cyberpunk akciona avantura Ghostrunner, dobija svoj nastavak. 505 Games je juče najavio Ghostrunner 2 gde će ljubiteljima prvog dela pružiti nove brutalne izazove kako bi testirali svoj reflekse.

Nažalost, ovu najavu nisu ispratili dodatni detalji oko samog gameplaya, priče ili datuma izlaska. Sve što za sada znamo jeste da će Ghostrunner 2 biti objavljen za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. 505 Games će sve dužnosti po pitanju izdavanja igre preuzeti na sebe nakon što su otkupili sva prava za distribuciju ovog naslova od All! Gamesa koji je bio izdavač prvog dela. Pored ovoga, takođe je najavljeno i da će Ghostrunner biti raspoloživ na next-gen konzolama do kraja godine.

Ukoliko ste propustili ovaj naslov, njegov gameplay se zasniva na akciji iz prvog lica i brzopoteznim traversalom sa akcentom na parkur. Od igrača se očekuje da brzim i spretnim potezima dođu od jednog do drugog kraja mape čisteći pred sobom neprijatelje na koje nailaze.

Podsetimo se samo da je Ghostrunner na PC-u izgledao fantastično dok je na konzolama slučaj bio nešto drugačiji. PlayStation 4 i Xbox One Verzije su patile od nestabilnog frejmrejta što je u nekim instancama dovodilo do toga da je ovaj naslov postao neigriv.

Ono čemu možemo da se nadamo jeste da će Ghostrunner 2 biti daleko bolje optimizovana igra za konzole nove generacije.The post Ghostrunner 2 potvrđen! appeared first on EmuGlx.

Pročitajte više na EmuGlx.org sajtu...