Trailer Konamijev Pro Evolution Soccer postaje eFootball

Trailer

EmuGlx News Bot

New member
Joined
Mar 19, 2021
Messages
262
Reaction score
354
Points
0
eFootbal-2021-logo.jpg


Posle tačno dvadeset godina na tržištu, legendarna Konamijeva simulacija fudbala Pro Evolution Soccer (u Japanu poznata kao Winning Eleven) će ovog leta biti transformisana u F2P igru pod nazivom eFootball.

Ovim potezom Konami cilja da provuče još više publike koja će moći da uživa u jednom naslovu koji će redovno biti osvežavan sa novim dopunama članova timova, novim sporednim materijalima (stadionima i modovima igranja), a tu je i ugrađena podrška za crossplatform multiplayer okržaje. Ovo slobodno multi-platform online igranje će u početku biti ograničeno samo na konzole, ali će već tokom sledeće godine biti povezano i sa PC-om.

Nova igra donosi i kraj ere korišćenja Fox Engine-a koji je Konamijev Kojima Productions davno napravio za potrebe fenomenalnie akcione stealth igre Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Od sada pa na dalje, eFootball će pokretati Unreal Engine.The post Konamijev Pro Evolution Soccer postaje eFootball appeared first on EmuGlx.

Pročitajte više na EmuGlx.org sajtu...
 
  • Like
Reactions: VIŠA SILA

DieH@rd

Active member
Joined
Mar 20, 2021
Messages
279
Reaction score
152
Points
43
Location
Vojvodina
Zasto bi? Konami je stopostotni vlasnik svega sto su njihovi radnici napravili.
 

TheRealNick

nWo 4life
Staff member
Joined
Mar 17, 2021
Messages
1,080
Reaction score
473
Points
83
Location
Belgrade, Serbia
Website
www.emuglx.org
Zasto bi? Konami je stopostotni vlasnik svega sto su njihovi radnici napravili.
No shame, napravio dok je bio pod njima oni ga kickovali posle koristili taj endzin za fudbal...

Kad stiže eFootball pachinko to mene interesuje ustvari :lol: Uzas firma, daj bože da su makar ovim poljacima dobrim dali SH da rade.
 

Ashitaka

Member
Joined
Mar 22, 2021
Messages
33
Reaction score
34
Points
18
Location
Ruma
Bas sam pre nekako instalirao pes 2021 lite da oprobam malo nisam igrao Pes ne pamtim. Ljudi moji koje razocarenje. Ono je meni najgori Pes koji sam u zivotu igrao. Iss pro evolution 2 sa ps1 bi pre igrao xd Mozda je do mene ne znam ali meni je katastrofa. 😔