PC Gaming Neposlušni PS4 džojpad

PC Gaming

pantelija

New member
Joined
Mar 31, 2021
Messages
15
Reaction score
6
Points
3
Location
Beograd
Ne mogu da ponovo nateram PS4 kontroler da radi na računaru. Zadnji put sam ga koristio pre nekih 6 meseci i sve je radilo kako valja. Stavljen u fioku i čekao do juče kada sam hteo da odigram Final Fantasy VII Remake Intergrade, ali kontroler odbija saradnju. Mislim da sam uradio sve isto kao i kada sam kupio džojpad. Kada pokrenem staru instalaciju DS4Windows
pojavi se prozorkada kliknem na Install, pojavi se sledeći prozori nakon minutu čekanja dobijem prozor u kome piše "Install failed. Please retry". Ako se ne varam, tako nešto kada sam kupio džojpad i pokrenuo instalaciju nije se desilo.

Skinuo sam novu datoteku DS4Windows koja je prilčno drugačija, tačnije, sve je raspakovano.Na pokušaj pokretanja dobijem obaveštenje "to run this application you must install .net". Odem do sajta gde me vodi link, skinem ponuđen dotnet-runtime-5.0.13, instaliram, ali i dalje ne mogu da pokrenem DS4Windows.exe sa novoskinute datoteke. Pojavi se isto obaveštenje. Skinuo sam i instalirao dotnet-runtime-6.0.1, ali i dalje ne mogu da pokrenem program.

Pokušao sam preko blututa da konektujem džojpad. Ubacim blutut u računar, iniciram na džojpadu konekciju preko blututa, na računaru dodam džojpad kao novi blutut uređaj i kada otvorim stari DS4Windows, uopšte ne vidi džojpad konektovan preko blututa.Nešto radim pogrešno, ali ne znam šta. Čini mi se da je problem u programu, ali nisam siguran. Ima li neko ideju kako da rešim ovo?
 

pantelija

New member
Joined
Mar 31, 2021
Messages
15
Reaction score
6
Points
3
Location
Beograd
Da se prvo izvinim što nisam dugo odgovorio zbog previše obaveza i bio sam poslovno van Srbije. Čestitao bih svima novu 2022. godinu, kao i Božić svima koji ga slave.

Što se tiče džojpada....u žurbi sam skinuo dotnet za android umesto za windows. Klasična pacerska greška.
 
  • Like
Reactions: TheRealNick