PS5 Nova filmska odela stižu u Spider-Man igru

PlayStation 5

EmuGlx News Bot

New member
Joined
Mar 19, 2021
Messages
392
Reaction score
594
Points
0
SpiderMan-No-Way-home-pic1.jpg


Dok se novi Spider-Man film (Spider-Man: No Way Home) sprema za dolazak u bioskope za samo 10 dana, developeri iz studija Insomniac Games su se potrudili da igračima njihovog popularnog nextgen Spider-Man remastera na PlayStation 5 konzoli ponude par besplatnih bonusa.

Dva nova odela su adaptirana direktno iz novog filma – novo Nanosuit odelo koje Peter Parker koristi u borbi protiv nekoliko legendarnih protivnika iz prethodnih serijala filmova, kao i potpuno novo crno odelo koje je nadograđeno moćima Dr. Strange-a.

Važno je napomenuti da će ova dva nova odela stići samo u PS5 verziju igre Marvel’s Spider-Man: Remastered, i neće biti dostupna u originalnoj PS4 igri. Datum premijere ovih odela je zakazan za 10. decembar, nedelju dana pre premijere veoma očekivanog Holivudskog filma za kojeg se već sada sumnja da će možda uspeti da postane drugi najuspešniji film svih vremena u Americi po prometu novca u svom prvom vikendu.

The post Nova filmska odela stižu u Spider-Man igru appeared first on EmuGlx.

Pročitajte više na EmuGlx.org sajtu...
 

TheRealNick

nWo 4life
Staff member
Joined
Mar 17, 2021
Messages
1,402
Reaction score
628
Points
113
Location
Belgrade, Serbia
Website
www.emuglx.org
@DieH@rd da li postoji uopšte način da se dokupi ova Remaster verzija, imam Moralesa za PS5 (i digitalno i fizički) ali nemam tu Ultimate verziju koja donosi i rimejk keca.
 

DieH@rd

Active member
Joined
Mar 20, 2021
Messages
316
Reaction score
163
Points
43
Location
Vojvodina
Nesto su zakompilkovali nabavku remastera keca, ni sam ne znam zasto.

Unutar Miles igre je valjda dostupan link za kupovinu remastera keca.