HYPE Novi Matrix film će biti promovisan u nextgen demou

HYPE

EmuGlx News Bot

New member
Joined
Mar 19, 2021
Messages
392
Reaction score
594
Points
0
Matrix-Resurrections-pic1.jpg


Sve par nedelja je ostalo do premijere četvrtog Matrix filma, koji će se nadovezati na radnju iz originalne trilogije gde je Neo uspeo da porazi pomahnitalog agenta Smitha, time obezbedivši obećanje od Matrix-a da će ljudska rasa saznati istinu i biti joj ponuđena šansa da se isključe iz simulacije ako to požele.

Ali posle nekoliko odličnih trejlera koji su nam prikazali širok spektar akcionih sekvenci i podsećanja da događaje iz ledendarnog originalnog filma, The Matrix Resurrections će jedan dan posle The Game Awards-a dobiti ekskluzivni real-time promo demo na PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama. Ovaj demo je napravljen od strane Epic Games-a koji je sa svojim Unreal 5 Engine-om i Naninte modulom (koji nas je oduševio pre premijere PlayStation5 konzole) bio direktno umešan u produkciju ovog skupog Holivudskog filma, tako da možemo očekivati vrhunski nivo vizuelne prezentacije.

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience koji je težak čak 29 GB se već sada može skinuti sa digitalnih radnji na nextgen konzolama, a više detalja o ovom demou će biti objavljeno tokom same The Game Awards prezentacije gde će jedan od gostiju biti i Keanu Reeves.

The post Novi Matrix film će biti promovisan u nextgen demou appeared first on EmuGlx.

Pročitajte više na EmuGlx.org sajtu...
 

DieH@rd

Active member
Joined
Mar 20, 2021
Messages
316
Reaction score
163
Points
43
Location
Vojvodina
Yup.

Prvi Nanite demo pre godinu i po dana je radio realtime on PS5 [1440p30], ali to nisu objavili konzolnim igracima.
 

TheRealNick

nWo 4life
Staff member
Joined
Mar 17, 2021
Messages
1,402
Reaction score
628
Points
113
Location
Belgrade, Serbia
Website
www.emuglx.org
Vidim i da Fortnite tek sad prelazi na UE5, tako da i zvanično ovaj demo će biti prvo (consumer) UE5 iskustvo na PlayStation 5!

Skinuo sam ga juče odobrojava vreme (do TGA 2021?), i nudi neke jednostavne opcije samo za sad.

Po ovom artu koji se vidi u menijima, rekao bi da će biti neki 3D generisani grad iznad koga ćemo da letimo Neo Super Man style verovatno :D
 

TheRealNick

nWo 4life
Staff member
Joined
Mar 17, 2021
Messages
1,402
Reaction score
628
Points
113
Location
Belgrade, Serbia
Website
www.emuglx.org
OVO JE MATRIKS!

Super ovo izgleda, samo šteta što radi u sub 30fps na PS5, jedva čekam da DF izbaci video da vidim da li je na Seriji X išta bolje.Ovo mislim da realno u 4K 60fps ni jedan PC danas ne može da pogura, jedino uz neke cheatove štake i pomagala tipa DLSS, mooožda.
 

DieH@rd

Active member
Joined
Mar 20, 2021
Messages
316
Reaction score
163
Points
43
Location
Vojvodina
Super ovo izgleda, samo šteta što radi u sub 30fps na PS5, jedva čekam da DF izbaci video da vidim da li je na Seriji X išta bolje.
Rade identicno, lockovano u cinematic 24fps. Na Eri su spomenuli da Xbox hoce ponekad da droppuje pokoji frejm, ali nista strasno. Na svim konzolama se moze izazvati framedrop jako brzom voznjom kroz grad.
 
  • Like
Reactions: TheRealNick