News PUBG ove nedelje postaje F2P igra

News

EmuGlx News Bot

New member
Joined
Mar 19, 2021
Messages
559
Reaction score
764
Points
0
PUBG-War.jpg


PLAYER UNKNOWN’S BATTLEGROUNDS je i pre svoje oficijelne premijere uspeo da se probije na tržištu kao neverovatno popularna online igra koja je igračima ponudila potpuno novi vid online borbi u ogromnim openworld arenama gde se do 100 igrača borilo u sve manjim i manjim aktivnim zonama sve dok na terenu nije ostao samo jedan pobednik. Uspeh ovog taktičkog vojnog naslova je doveo do prave navale konkurenata, koji su uspeli da popularizuju žanr Battle Royale igara do jednih od najpopularnijih MP modova današnjice.

4 godine posle svoje premijere, PUBG će ove nedelje promeniti svou biznis formu i prebaciće se sa premium igre na F2P naslov.

Veliki 15,2 patch je pušten u opticaj, i već ove nedelje će igra biti poslata na offline održavanje servera koje će trajati čak dan i po, posle čega će PUBG na Steam-u poslati besplatno dostupan svim PC igračima.

Pored promene na F2P rad, PUBG će u ovom patch-u dodati i širok spektar veoma zanimljivih dodataka i promena balansa, od kojih izdvajamo sledeće:

  • Nova tutorijal zona za potpuno nove igrače.
  • AI trening mec i lobby misije za pobednike.
  • Podrška za klase vojnika (izviđač i bolničar) dodavanjem specijalne opreme u jedan slot za oružje.
  • Opcija za stavljenje vizuelnih markera na terenu (kao u Apex Legends-u).
  • Čuvanje akcija koje su pokrenute tokom dugačkih animacija (na primer izlazak iz auta).
  • I još mnogo toga!

Pun spisak izmena u v15,2 patch-u možete pročitati ovde. Održavanje servera će početi u ponedeljak 10. januara uveče i verovatno će trajati do srede ujutru.The post PUBG ove nedelje postaje F2P igra appeared first on EmuGlx.

Pročitajte više na EmuGlx.org sajtu...
 
  • Like
Reactions: VIŠA SILA