HYPE Quantic Dream možda radi na Star Wars igri

HYPE

EmuGlx News Bot

New member
Joined
Mar 19, 2021
Messages
308
Reaction score
438
Points
0
Quantic-Dream-logo.jpg


Posle završetka rada na odličnoj granajućoj avanturi Detroit: Become Human, francuski studio Quantic Dream je završio svoj dugogodišnji ugovor sa konzolnim gigantom PlayStation i počeo da radi na novom naslovu koji bi trebao biti izdat kao multiplatform igra.

Iako više od dve godine nismo čuli na kojoj novoj igri rade (ali smo nažalost redovno čitali u vestima kako se tim i njegovi osnivači vuku po sudovima zbog optužbi za loše uslove rada, gde su neke tužbe pobedili a negde izgubili), upravo su se na internetu pojavile glasine na čemu su radili svo ovo vreme.

Gaming sajt Dualshockers je javio da su od svojih proverenih izvora čuli da Quantic Dream već više od godinu i po rada radi na novoj Star Wars igri! Nije poznato da li u taj period spada i potencijalno dugačka preprodukcija i razvijanje koncepata za finalni naslov, ali u svakom slučaju javljaju da je puna produkcija krenula.

Quantic Dream je osnovan 1997. godine i do sada je izbacio nekoliko avanturističkih igara u kojima su vijali sve moguće načine da in-game karaktere predstave kao emotivne i uverljive likove. Svoju karijeru su započeli sa openworld-ish avanturom The Nomad Soul, ali su se posle toga našli zapažen uspeh sa granajućom avanturom Fahrenheit koja im je otvorila vrata da sa Sonijem potpišu ugovor o izdavanju tri avanture za PlayStation konzole Heavy Rain (2010), Beyond: Two Souls (2013), Detroit: Become Human (2018), kada im je tim narastao na skoro 200 zaposlenih.

Star Wars igre su u poslednjih deceniji bile ekskluzivno dostupne samo Electronic Arts-u, ali je Disney nedavno otvorio vrata i drugim developerima i izdavačima da naprave svoje visokobudžetne igre smeštene u ovom popularnom univerzumu.

The post Quantic Dream možda radi na Star Wars igri appeared first on EmuGlx.

Pročitajte više na EmuGlx.org sajtu...
 

TheRealNick

nWo 4life
Staff member
Joined
Mar 17, 2021
Messages
1,202
Reaction score
533
Points
113
Location
Belgrade, Serbia
Website
www.emuglx.org
Njihov clean stil, posebno iz Detroita, samo tako ide uz Star Wars, moglo bi da se uklopi ok. Samo bez krinži sex scena ako je moguće! THERE IS NO SEX IN SPACE!
 

DieH@rd

Active member
Joined
Mar 20, 2021
Messages
301
Reaction score
157
Points
43
Location
Vojvodina
Kotaku potvrjuje ovu glasinu i dodaju novu informaciju od svog insajdera - ova nova QD igra nece imati njihovu tradicionalnu formu granajuce avanture, vec ce ciljati da bude openworld akcija.

QD najzad raste i rizikuje sa drugim zanrom [tj. vraca se nazad u doba Nomad Soul-a :D ]